WAGENPARK

Mercedes GL-Klasse

De Mercedes GL-350 is een uitstekende keuze voor een taxi vanwege het luxueuze en comfortabele interieur, betrouwbaarheid, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en het prestige dat geassocieerd wordt met het merk Mercedes

Mercedes E-Klasse

De Mercedes E-220D is een uitstekende keuze voor een taxi vanwege zijn elegante en comfortabele interieur, brandstofefficiĆ«ntie, lage emissies, uitstekende veiligheidsvoorzieningen en de reputatie van het merk Mercedes voor betrouwbaarheid en prestige.

Mercedes V-Klasse

De Mercedes V-250 is een uitstekende keuze voor een taxi vanwege zijn ruime interieur, comfortabele zitplaatsen voor passagiers, voldoende bagageruimte, brandstofefficiĆ«ntie voor zijn grootte en de goed gevestigde reputatie van Mercedes voor het produceren van betrouwbare en hoogwaardige voertuigen. Daarnaast biedt de V-250 een comfortabele en soepele rit, samen met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waardoor het een uitstekende keuze is voor het vervoer van passagiers.

Bel ons of vul dit formulier in!

Het verkrijgen van een betrouwbare taxiservice is slechts een telefoontje of formulier verwijderd! Onze taxiservice is erop gericht u gemakkelijk en probleemloos vervoer te bieden.

+31 (0) 6 15 57 00 00
+31 (0) 6 17 02 89 00