Airportservice

Wilt u uitgerust aan uw vliegreis beginnen? Dan is dit de uitkomst voor u!

Wij zorgen er voor dat uw vakantie thuis voor de deur begint: Geen gesjouw met koffers, niet zoeken naar een geschikte parkeerplaats en geen parkeergeld, maar lekker onbezorgd aan uw vliegreis beginnen.

Wij verzorgen probleemloos uw ritten naar verschillende vliegvelden in binnen en buitenland.

U wordt op privé basis naar het vliegveld gebracht of van het vliegveld opgehaald, op de door u gewenste tijd u hoeft dus niet te wachten op andere passagiers maar wordt direct naar huis gebracht. In een van onze auto's of 8 persoonsbussen.

Als u het vluchtnummer aan ons doorgeeft, kunnen we in de gaten houden of er eventueel afwijkingen zijn in de landingstijd, zodat u ook in dat geval zo min mogelijk hoeft te wachten. Wij wachten altijd totdat u er bent, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bij aankomst op de luchthaven zet u uw mobiele telefoon aan zodat de chauffeur u kan bereiken. U gaat vervolgens naar het Meetingpoint op de luchthaven. Op Schiphol is het Meetingpoint de rood-wit geblokte kubus in de aankomsthal. Op de luchthaven Brussel Zaventem is dat de Java Coffeeshop in de aankomsthal. De chauffeur staat daar op u te wachten.

Overig vakantievervoer

U kunt bij ons ook terecht voor vervoer naar Cruise terminals, busopstapplaatsen of treinstations in binnen en buitenland.

Voor onze aantrekkelijke tarieven of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn u graag van dienst.

schiphol airport brussel airport